• cassilas_phone.png Non stop hotline:

 •      

 • +36 70 633 2270

  • Magyar
  • English
  • Françias
 • 2016-ban elnyertük a Bisnode AA minősítését!

  Bisnode

Szolgáltatások

 

logisztikai_menedzsment.jpg

Komplett / teljes rakományok szállítása

 

Ha nagy mennyiségű, homogén árut szállítana Európán belül, rugalmas, precíz és megbízható szállítmányozót keres, vegye fel a kapcsolatot velünk. Szolgáltatásunkkal garantáljuk, hogy az adatok megadásán kívül más feladata nem lesz, mi megszervezünk mindent, koncentrálhat munkájára vagy nyugalomban hátra dőlhet székében. Komplett rakományok szállítása – Cassilas Premium Freight


Bővebben a komplett rakományokról

   
reszrakomanyok_szallitasa.jpg

Részrakományok szállítása

 

Tudta, hogy amennyiben rakománya nem tölt meg egy teljes rakteret, lehetősége van részrakományként szállítatni? A részrakományok szervezése bonyolult folyamat, de mi minden gond nélkül megbirkózunk vele, Ön csak annyit fog észrevenni, hogy rakománya épségben és időben megérkezik a kívánt célállomásra, de olcsóbban mint ha teljes rakománykét szállított volna.


Bővebben a részrakományokról

   
teljes_rakomanyok_szallitasa.jpg

Általános szállítmányozás

 

Nem minden szállítmányt kell a lehető legrövidebb időn belül célba juttatni, spórólja meg a expressz felárat! A sürgősségi szállításhoz képest általános szállítmányozási szolgáltatásunk csupán az időfaktorban tér el, rakományát precízen, épségben juttatjuk el célállomására. Tervezzen előre és vegye fel velünk a kapcsolatot már most!


Bővebben az általános szállításról

   
kulonleges_igenyek.jpg

Különleges igények


Akkor is a rendelkezésére állunk, ha nem egy raktárból szállíttatna egy másikba, hanem valamilyen különleges igénye van, például behajtásiengedély-köteles területre vitetné az árut; a fel- vagy lerakodás időkerete szűkös; a rakodást a külföldi partnerrel kell megbeszélni, ám ennek nyelvi akadályai vannak; vagy nehéz árut fuvaroztat, ezért emelőhátfalas szállítójárműre van szüksége.


Bővebben a különleges igényekről

 • Ismerje meg a 10
  legfontosabb dolgot, amire figyelnie kell, hogy az Ön szállítmánya pontosan célba érjen!

  Letöltöm a csekklistát!

 • Ügyfeleink mondták

  Műszaki emberként különösen nagyra értékeljük a Cassilas Premium Freight precizitását, hosszú távú partnert találtunk bennük...

  Szmatona László - Szmatona Épületgépszet