• cassilas_phone.png Non stop hotline:

 •      

 • +36 70 633 2270

  • Magyar
  • English
  • Françias
 • 2016-ban elnyertük a Bisnode AA minősítését!

  Bisnode

Cassilas - Sürgősségi szállítás az Európai Unión belül

Gyorsaság, pontosság és precizitás, három tényező, amit ügyfeleink sürgős szállítmányozás során elvárnak. Egész Európában rendelkezünk kiforrott, bejáratott szállítmányozói kapcsolatokkal, így garantálni tudjuk, hogy rakománya biztos kezekben lesz. Saját minőségbiztosítási rendszerünknek köszönhetően a fuvarszervezés során mindent pontosan rögzítünk, ha sürgősségi szállításról van szó, a hibázás lehetősége nem opció! Rugalmasság, költséghatékonyság, biztos és pontos célbaérkezés!

 

Mikor ajánljuk sürgősségi, expressz szolgáltatásunkat?

Ha például alkatrészeket gyárt, és egyik partnerének sürgősen szüksége lenne utánpótlásra, mivel gépei meghibásodtak, így le kellett állnia a munkával; elengedhetetlen, hogy minél hamarabb szállítani tudjon neki. Ha ezt nem tudja biztosítani, még az is lehet, hogy az illető mástól rendeli meg a kívánt árut akkor is, ha évek óta partneri kapcsolatban áll önnel, és elégedett is a szolgáltatásával. Ha különösen fontos az ön számára, hogy szállítmánya minél hamarabb célba érjen, válassza a sürgősségi szállítást.

 

A sürgősségi szállítások általában kisebb gépjárművekkel, furgonokkal történnek. Az Európai Unió bármelyik országába vállalunk áruszállítást rövid határidővel. Sürgősségi szállítás esetén, a fuvar megrendelésekor érdemes kötbért kikötnie a késésre, illetve előre közölnie, hogy az áru beérkezéséhez különös érdeke fűződik, és milyen kára származna a késésből. Ha ezt a tényt közli a fuvarozóval, annak lehetősége lesz megtenni a kockázatnak megfelelő intézkedéseket.

 

A sürgősségi szállítás ára természetesen magasabb, mint a normál szállításé, de ha a megrendelt árut nem tudja időben eljuttatni partneréhez, aki ezért csődbe megy, így nem tud többé rendelni öntől, nagyságrendekkel több pénzt veszít. 

 

Tudnivalók magánszemélyeknek: >> elolvasom <

 

ÁRAJÁNLATOT KÉREK!

 • Ismerje meg a 10
  legfontosabb dolgot, amire figyelnie kell, hogy az Ön szállítmánya pontosan célba érjen!

  Letöltöm a csekklistát!

 • Ügyfeleink mondták

  Megbízható cég, állandó elérhetőség, csak ajánlani tudom.

  Kiss Gábor - Top Solar Kft