• cassilas_phone.png Non stop hotline:

 • +36 70 633 2270

 • +36 96 515 105

  • Magyar
  • English
  • Françias
 • PWMS.png

  Precise workflow management system

Services

 

surgossegi_szallitas_europai_union_belul.jpg

Emergency transport in the European Union

 

Ha ön például alkatrészeket gyárt, és egyik partnerének sürgősen szüksége lenne utánpótlásra, ugyanis gépei meghibásodtak, így le kellett állnia a munkával; elengedhetetlen, hogy minél hamarabb szállítani tudjon neki. Ha ezt nem tudja biztosítani, még az is lehet, hogy az illető mástól rendeli meg a kívánt árut akkor is, ha évek óta partneri kapcsolatban áll önnel, és elégedett is a szolgáltatásával. Ha különösen fontos az ön számára, hogy szállítmánya minél hamarabb célba érjen, válassza a sürgősségi szállítást. A sürgősségi szállítások általában kisebb gépjárművekkel, furgonokkal történnek. Az Európai Unió bármelyik országába vállalunk áruszállítást rövid határidővel. Sürgősségi szállítás esetén, a fuvar megrendelésekor érdemes kötbért kikötnie a késésre, illetve előre közölnie, hogy az áru beérkezéséhez különös érdeke fűződik, és milyen kára származna a késésből. Ha ezt a tényt közli a fuvarozóval, annak lehetősége lesz megtenni a kockázatnak megfelelő intézkedéseket. A sürgősségi szállítás ára természetesen magasabb, mint a normál szállításé, de ha a megrendelt árut nem tudja időben eljuttatni partneréhez, aki ezért csődbe megy, így nem tud többé rendelni öntől, nagyságrendekkel több pénzt veszít.


Bővebben a sürgősségi szállításról

   
logisztikai_menedzsment.jpg

Complete load

 

Ha viszonylag nagy mennyiségű, homogén árut szállíttatna egyetlen raktárából egyetlen címzettnek, a legpraktikusabb, ha a komplett rakományszállítás szolgáltatásunkat választja. Ennek előnye, hogy mivel az áru közvetlenül jut el a feladótól a címzetthez, útközben nincsen átrakodás, tehát a szállítmány sokkal kisebb eséllyel sérül meg. A kockázatot tovább csökkentheti, ha gondoskodik a rakomány megfelelő csomagolásáról. Ez természetesen többletköltséget jelent, de ha az áru emiatt, azaz saját hibájából sérül meg, sokkal több pénzt veszít, mint amit a csomagoláson megspórolt. A szolgáltatás amellett, hogy biztonságos, gyors is, hiszen a fel-le rakodások mellőzésével ezekre plusz időt sem kell szánni. Tehát akkor ajánlott ezt a szolgáltatást választania, ha az áruja törékeny, sérülékeny, romlandó, lopásérzékeny vagy különösen értékes, így nem szeretné, hogy többször átrakodják, vagy hosszasan vesztegeljen a szállítójármű egy parkolóban; de a szállítás nem különösebben sürgős – utóbbi esetben az előző pontban ismertetett szolgáltatásunkat, a sürgős szállítást ajánljuk önnek.


Bővebben a logisztikai menedzsmentről

   
reszrakomanyok_szallitasa.jpg

Partial load

 

Amennyiben csak kisebb mennyiségű árut szállítatna, pénzkidobás lenne egy teljes járművet kifizetnie, ha azt nem használja ki teljesen. Ebben az esetben a részrakomány-szállítás szolgáltatásunk megoldást nyújt ideális megoldást önnek. Ha nem sürgős a szállítás, bízza ránk részrakományát, és keresünk önnek egy fuvarozót, akinek már szintén van egy részrakománya ugyanabba az irányba, illetve egy másik megrendelőt, aki ugyancsak kevés rakományt szállíttatna ugyanoda. Így a költségek megoszlanak, tehát fele áron el tudja szállíttatni az árut – vagy ha az még kevesebb helyet foglal a járműben, akár még olcsóbban is. A részrakomány-szállítás gazdaságos, hiszen csak annyit fizet a járműből, amennyit valójában használ. Ez a megoldás azon áruk esetében ideális, amelyek szállítása nem sürgős, illetve amelyek nem sérülékenyek, lopásérzékenyek vagy különösebben értékesek, hiszen az út során többször is átrakodhatják őket.


Bővebben a részrakományokról

   
teljes_rakomanyok_szallitasa.jpg

General cargo

 

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.


Bővebben a részrakományokról

   
kulonleges_igenyek.jpg

Special requests


Akkor is a rendelkezésére állunk, ha nem egy raktárból szállíttatna egy másikba, hanem valamilyen különleges igénye van, például behajtásiengedély-köteles területre vitetné az árut; a fel- vagy lerakodás időkerete szűkös; a rakodást a külföldi partnerrel kell megbeszélni, ám ennek nyelvi akadályai vannak; vagy nehéz árut fuvaroztat, ezért emelőhátfalas szállítójárműre van szüksége. Ha behajtásiengedély-köteles területre szállíttatna – például Budapesten a Margit-szigetre vagy a Budai Vár területére –, elintézzük önnek a behajtási engedélyt, illetve az áru átrakodását egy olyan járműre, amely rendelkezik engedéllyel. Ha egy külföldi kiállításra vagy expóra fuvaroztatna, ám a lerakodást a helyszínen kell megszervezni a helyi szervezőkkel, mi ezt a gondot is levesszük a válláról, hiszen a magyar mellett angolul, németül, franciául és spanyolul is vállalunk ügyintézést. Ha nehéz árut szállíttatna olyan helyre, ahol a gépi rakodás nem lehetséges, biztosítunk önnek egy emelőhátfalas szállítójárművet, hogy ez ne jelentsen problémát. De ha bármilyen, a fentiekben nem részletezett különleges igénye lenne, akkor is bátran felveheti velünk a kapcsolatot: szeretjük a kihívásokat, és az eddigi tapasztalatok alapján az esetek nagy százalékában teljesíteni is tudjuk őket. 


Bővebben a részrakományokról

 • Ismerje meg a 10
  legfontosabb dolgot, amire figyelnie kell, hogy az Ön szállítmánya pontosan célba érjen!

  Letöltöm a csekklistát!

 • Our customers said

  100% professional, very good contact.

  Wayne Smith